FAQ – Frequently Asked Question

Česta pitanja

Odgovore na česta pitanja, možete pronaći u nastavku. Ukoliko imate pitanje koje nije navedeno, slobodno nas kontatirajte.

Nalazimo se u Cazinu na Ćupriji

Dobro dizajnirana web stranica može vam pomoći da privučete nove kupce, povećate prodaju i poboljšate svoj brend. Loše dizajnirana web stranica može dovesti do gubitka prihoda, frustriranih kupaca i negativnih online recenzija.

Cijena svake web stranice je različita i zavisi od mnogo faktora. Može se kretati od nekoliko stotina eura pa do nekoliko hiljada eura.

Mi pristupamo svakom klijentu individualno, te na osnovu zahtjeva klijenta i složenosti web stranice, prije same izrade damo klijentu procjenu vrijednosti web stranice, a klijent može odlučiti da li mu je ponuda prihvatljiva.

Web stranica ima za cilj da prezentira u najboljem svijetlu kompaniju za koju je vezana. Ona sadrži informacije o kompaniji i usluge koje kompanija nudi ili proizvode koje prodaje.

Web shop ima sve elemente web stranice, ali za razliku od web stranice ima platformu i sistem za prodaju proizvoda online. Web shop je preporučljiv svim trgovinama koje svoje proizvode mogu prodavati online, kao i slati brzom poštom. To je idealno mjesto za prezentaciju svih proizvoda ljudima koji ne žive u blizini fizičke radnje, a imaju potrebu za nekim od poizvoda koji imate u ponudi. Na taj način oni mogu da pretražuju sve vaše proizvode na jednom mjestu, naruče i kupe neki od proozvoda bez da dolazi u vašu radnju.