Informacije o Vašoj budućoj web sranici

Pročitajte prvo. Kako popuniti formular?

Unesite ime Vaše stranice i domenu. Ako nemate domenu unesite kako želite da se zove.

Ako imate logo ubacite ga ispod. Ako nemate onda ostavite prazno.

U dijelu ispod imate 10 polja za glavni meni. U poljima su zadati primjeri mogućnosti odabira, ali Vi možete da upisujete u polja stavke menija redosljedom kojim želite. Također ne morate upisati svih 10 polja nego onoliko koliko Vam je potrebno.

U ovom dijelu možete da dodate više word dokumenata (max 10). npr. Tekst za rubriku "O nama" možete napisati u wordu i samo ga ovdje dodati. Ako imate wiše word dokumenata, sve ih zajedno odaberite i zajedno učitajte.

Kontakt informacije.

Ako niste sigurni kako želite da izgleda Vaša stranica, možete potražiti inspiraciju web stranica na internetu i poslati nam link. Inspiraciju za Vašu stranicu možete potražiti na ovom linku: Colorlib.

Kako popuniti formular?

U ponuđenom formularu možete da unesete glavne informacije o Vašoj budućoj web stranici. 

Kada završite s unosom svih polja klikom na dugme “pošalji”, prosljeđujete nam sve informacije koje ste unijeli za Vašu web stranicu.

Ukoliko nemate odmah dostupne sve informacije koje tražimo u datom formularu, možete ih prikupiti sa strane (npr. na Vašem računaru) i tek nakon što imate sve potrebne informacije, pristupite popunjavanju formulara.

Prilikom prikupljanja informacija pratite ovaj formural. 

Prije nego što pošaljete unešene podatke, pregledajte da nešto možda niste izostavili.

Na osnovu Vaših podataka kreirat ćemo prvu verziju Vaše web stranice.

Nakon što završimo prvu verziju stranice, dalje idemo na korekcije po Vašem zahtjevu.

Ovaj formular je napravljen radi olakšavanja početne faze izrade Vaše web stranice i podaci koji su unešeni ne moraju biti konačni. Svi podaci koje pošaljete ovim putem, u drugoj fazi “korekcije” se mogu izmjeniti.

Za bilo kakve dodatne nejasnoće ili pomoć kod popunjavanja formulara možete nam se obratiti putema e-maila: w3sedic@gmail.com ili na broj telefona 062 263 436