Korak do uspješnog online biznisa

Unaprijedite svoje poslovanje uz učinkovita rješenja za razvoj web stranica. Za uspješne online biznise.

NAŠE USLUGE

Odaberite najbolje za Vaše poslovanje

Web dizajn

Izrada web stranica, web shopa, web portala, web pozivnica za vjenčanje…

Brending

Vaš brend je više od dizajna vašeg poslovnog logotipa.

Kursevi

Škola programiranja i robotike

Digitalni marketing

Priprema online reklama, video reklama, društvenih mreža…

Web design

Vaša web stranica stvara digitalno iskustvo za vaš brend, čineći ga bitnom komponentom vaše marketinške i poslovne strategije.

w3sedic pruža softverske inovacije i vodeća rješenja na tržištu prilagođena vašim poslovnim ciljevima.

Od koncepta do isporuke, transformišemo vaše poslovanje kroz besprijekorni front-end i back-end razvojni softver koji je siguran i skrojen za budućnost vaše kompanije.

Brending

Vaš brend je više od dizajna vašeg poslovnog logotipa. Naša strategija brendiranja uključuje početnu reviziju brenda do potpunog identiteta brenda stvarajući kohezivnu priču za vaše poslovanje kupcima i potencijalnim klijentima na svim kanalima.

Usluge agencije za brendiranje pomažu vam da definirate i razvijete vizualni identitet koji gradi brend iskustva koja će se proširiti, transformirati i osigurati kontinuirani rast vašeg poslovanja. Kreiramo strategiju brenda kako bismo pružili smislene marketinške inicijative koje će vam pomoći da povećate vaš profit.

Online kursevi

Živimo u svijetu moderne tehnologije gdje se sve više mladih odlučuje u smjeru web profesija. Zato je jedan od naših glavnih ciljeva omogućiti lako dostupno i jednostavno učenje programiranja.

Naši kursevi su jednostavni i precizni, lako se mogu pratiti i fokusiraju se na ono što je bitno kako bi što prije došao na nivo da možeš samostalno raditi vlastite projekte.

Digitalni marketing

Sa sveobuhvatnim izborom prilagodljivih i nagrađivanih marketinških rješenja, strategija i taktika zasnovanih na podacima, svakom našem klijentu obećavamo jedinstven, prilagođen pristup koji je usmjeren na klijenta kako bi najtačnije i najkreativnije procijenio njihovo poslovanje, njihove potrebe i ciljanu publiku.

Radimo na uređivanju društvenih mreža (facebook instagram), priprema reklama, targetiranje određenih skupina ljudi, vođenje statistike i nastojimo odgovoriti na sve zahtjeve naših lijenata.